бул.Партизански Одреди 82/2-3, Скопје
Контактирајте нè   070 269 522

Трансформирајте ја Вашата насмевка

Се грижиме за нашите пациенти со уникатен третман, влевајќи доверба кај пациентот и генерирајќи задоволство.

Закажете преглед

За нас

Специјалистичката ординација ПЗУ Д-р Леополдина е основана на 01.04.2009 год. од Д-р Костовска Леополдина, која има дипломирано на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј" на Факултетот за стоматологија во 2001г., а специјализација по ортодонција на истиот факултет во 2008г.
Од тогаш па се до денес прктикува општа стоматологија како и ортодонција при што постојано се надоградува и едуцира посетувајки курсеви и семинари во земјата и надвор од неа.

Контактирајте нè

Loading
Your appointment request has been sent successfully. Thank you!

Контакт

Нашата адреса

бул.Партизански Одреди 82/2-3, Скопје

Работно време:

Понеделник, среда, четврток: 12:30-20:30
Пауза: 16:00-16:30
Вторник, петок: 07:30-15:30
Пауза: 11:00-11:30

Контакт информации

+389 70 269 522

leo63001@yahoo.com